Cazări într-un cadru natural deosebit la Pensiunea Ozon Turist din Secuime: bazin de înot, saună finlandeză cu roci vulcanice, cazări confortabile în mijlocul naturii!

Pensiunea Ozon Turist

Pentru mărire daţi un click pe imagine! Click pentru a vizualiza imaginile!
Pensiunea Ozon Turist: Casele de vacanţă montane în Ciumani oferă un confort deosebit pentru toţi cei doritori de relaxare şi pentru cei ce doresc cazare
Rezervare cazare în Secuime, informaţii: Tel.: +40-745-233.343   | e-mail: info@ozonturist.ro

Pensiunea Ozon Turist vă aşteaptă cu locuri de cazare deosebite în Secuime

Vă invităm să vizualizaţi imaginile minunatului cadru natural şi cele legate de cazare!

Pensiunea în imagini

Spațiul aferent pensiunii în imagini

Pentru mărire daţi un click pe imagine! Click pentru a vizualiza imaginile!

 

360 ° fotos

Spațiul aferent pensiunii:

Oaspeţii dornici de relaxare sunt aşteptaţi pe lângă casele de vacan?ă montane confortabile cu piscină acoperită, cu saună finlandeză şi cu teren de fotbal cu gazon sintetic.

Székelyföldön, Gyergyócsomafalván panzió Proprietarul pensiunii a acordat atenție deosebită să găsească un loc ideal, cu scopul de a asigura oricărei generaţii posibilitatea de a-şi petrece timpul liber într-un cadru natural în mod plăcut şi într-un confort de nivel internațional. A avut grijă ca atât vara cât şi iarna timpul liber al oaspeților să treacă într-un mod cât mai captivant, astfel au fost create diferite spaţii de agrement şi de sport. Proprietarul îmbunătățește pensiunea în fiecare zi, ca aceasta să devină mai frumoasă şi mai confortabilă, și ca urmare oaspeţii care se reîntorc la noi se pot aştepta mereu la noi surprize.

Vă aşteptăm în mediul liniştit şi pitoresc al lui Ozon Park având o suprafață de peste două hectare și fiind înconjurat de păduri de brad şi pârâuri de munte. Atmosfera locurilor de cazare din mijlocul naturii devine şi mai atractivă datorită pârâiaşelor cu apă limpede, care curg sub case şi păstrăvăriei amenajate în apropiere!

Erdei patakok a panzió területén Erdei patakok folynak a panzió területén

Halastó a panziónálSpaţiul Parkului Ozon e străbătut de trei pârâuri, iar albiile lor sunt acoperite cu piatră de andezit. Pârâurile se duc în trei lacuri, unde oaspeţii no?trii, fani ai pescuitului au posibilitatea de a pescui şi de a-şi prepara singuri peştele în iurta de lângă heleşteuri.

 

 

 

Pentru oaspeții noștrii interesaţi de sport, am amenajat la pensiunea noastră din Ciumani un teren de fotbal cu gazon sintetic, unde oaspeţii noştrii pot juca fotbal toată ziua, dar chiar şi noaptea datorită sistemelor de iluminat nocturn. Dimensiunile terenului de fotbal: lungime de 31 metri şi lăţime de 16 metri. Datorită gazonului artificial terenul poate fi folosit din primăvară până la sfârșitul toamnei.Művüves focipálya

Totuşi pentru o mare parte al oaspeţilor Pensiunii Ozon Turist atracţia principală o reprezintă piscina acoperită, însorită, cu temperatura apei menținută prin sistem automatizat permanent la 28 grade C, cu suprafață tensionată unde şi copii mici se simt foarte bine. Indiferent de anotimp o aventură aparte reprezintă scăldatul în apa călduţă a pârâului de munte cu apă cristalină. Piscina are o lăţime de 5 metri şi o lungime de 13,5 metri, cu o adâncime variabilă de la 1,50 metri la 1,70 metri. Pentru a menţine apa curată, piscina dispune de un sistem de filtrare şi circulaţie. Prin mişcarea circulară a apei se asigură curăţarea integrală a piscinei. Indiferent de anotimp, temperatura mediului ambiant este păstrată constant (la o temperatură foarte plăcută). În clădirea piscinei acoperite, lângă bazin, este amenajată şi o saună finlandeză cu pietre din roci vulcanice, oferind nu numai un mod plăcut de relaxare, modul ideal pentru relaxare este nu numai secretul frumuseții radiante dar joacă un rol important și în menținerea sănătății noastre.

Játszótér a vendégházakhoz

Pe lângă casele de oaspeţi nu pot lipsi nici terenurile de joacă pentru copii din lemn unde se pot căţăra, se pot dea în leagăn şi se pot juca în nisip în siguranţă.

 

 

Pensiunea pune la dispoziţia oaspeților săi splendidele hamacuri, care sunt utilizate cu plăcere de toate generațiile, oaspeții legănându-se în ele. Șezlongurile şi hamacurile sunt atractivi în special pentru cei care doresc să citească, să se relaxeze, să admire peisajul şi să asculte cântecul păsărilor.

Függőágyak a panzió vendégeinekNyugágyak a vendégek részére

Deoarece gătitul în aer liber aparţine cadrului natural montan, locuitorii celor patru case de vacanţă pot folosi în comun grătarul acoperit şi cele două vetre pentru ceaune. Pe lângă grătarul acoperit vă punem la dispoziţie o ladă frigorifică, chiuvetă şi mese şi băncuţe din lemn rotund unde puteţi pregăti confortabil bucatele. 

Alte imagini pentru teritoriul pensiunii:

Rezervare cazare în Secuime, informaţii: Tel.: +40-745-233.343, | e-mail: info@ozonturist.ro