Despre noi

Pensiunea Parkul Ozon vă aşteaptă cu patru case de lemn mobilate excepţional de frumos. Cele patru apartemente ** sunt mobilate şi dotate uniform și confortabil. La parterul caselor se găseşte o bucătărie, o cameră de zi şi baia, la etaj dormitoarele şi încă o baie. Bucătăria spaţioasă şi complet utilată cu plită, chiuvetă, frigider, cafetieră, vase şi tacâmuri oferă clienţilor Ozon Turist toate condiţiile pentru autoaprovizionare. Bucătăria este separată de camera de zi de o tejghea de bar, locul unde oaspeţii noştri își petrec majoritatea timpului, unde se găseşte o uriaşă masă de sufragerie, televizor plasma şi şemineul.

Nu există distracţie mai plăcută în zilele friguroase de iarnă, decât să povestiţi şi râdeţi cu famila, lângă trosnetul focului din şemineu. Pensiunea noastră acordă şi în acest caz o atenţie deosebită confortului, oaspeţii noştri găsesc lemne de foc şi fitil de aprindere în încăperea de lângă şemineu. Tot la parter se găseşte, o baie cu cabină de duş amenajată în perfectă armonie cu stilul casei.

O minunată scară de lemn duce la etajele caselor de vacanţă din Ciumani , unde ajungem într-un hol cu televizor plasma. Trei camere cu intrare separată stau la dispoziţia oaspeţilor, dintre care două camere au ieşire la o terasă cu o privelişte pitorească. De pe terase se pot vedea privelişti impresionante cu pădurile de brad şi pârâiaşele din curte. Ca la parter, şi la etaje se găseşte o baie modernă, amenajată în armonie cu dormitoarele.

După cum reiese din cele de mai sus oricare din locurile noastre de cazarele montane este un loc ideal pentru odihnă, distracție şi pentru explorarea împrejurimilor și a locurilor mai îndepărtate. Parcul Ozon asigură cazare pentru patruzeci de persoane, câte zece persoane în fiecare casă.

Scroll to Top